top of page
Zoeken
  • Mariëtte Alblas

Vallende kwartjes

"Ineens valt het kwartje". Je kent dit gevoel vast wel, je krijgt ineens een verassend inzicht en snapt, voelt en doorleeft ineens hoe iets in elkaar zit en tegelijkertijd opent het in een split second een wereld aan mogelijkheden.


Otto Scharmer heeft dit proces vast willen leggen in Theory U, een soort universele grammatica voor vallende kwartjes én wat je vervolgens met het inzicht kan doen. Want eerlijk is eerlijk, de mooiste plannen kennen ook heel veel beren op de weg en stranden in schoonheid.


Ik ben dan ook best trots dat ik het plan om zelf trainingen over Theory U te gaan geven heb doorgezet, ondanks alle beren. Aanstaande vrijdag en 12 november staan de eerste trainingen gepland in molen de Adriaan waar ik, met tussenpozen, actief ben als molenaar in opleiding. En ja, ook dat was ooit een vallend kwartje :)


Mocht je ook willen hoe je aan de slag kan met je inzichten of ideeën, of zit je met een vraag die je wil onderzoeken: je bent van harte welkom aan te sluiten. En je spaarpot verder te vullen met vallende kwartjes.


27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page