top of page
Zoeken
  • Mariëtte Alblas

Doe mee aan U-lab 1x 2022!

Nieuwsgierig naar Theory U en tijd om je echt te verdiepen? Ook dit najaar start er weer een open course over Theory U aan het MIT, die je gratis kan volgen.


Ik heb hem twee keer gevolgd en ongelooflijk veel ontdekt, geleerd en ervaren. Wat mag je verwachten?

- 4 interactieve live sessies, waar je inbelt met een paar duizend mensen uit ieder continent. Een bijzondere ervaring, zelfs achter je laptopje merk je dat je iets deelt met elkaar en dat doet iets met je.

- Eindeloos veel online materiaal: filmpjes, verhalen, interviews, stukjes college en (reflectie) opdrachten waardoor je het raamwerk van Theory U uitgebreid kan verkennen.

- Last but not least: als je echt all in wilt gaan kun je je inschrijven voor een 'hub'. Dit is een groep met mensen (vaak in de buurt) waarmee je regelmatig 's avonds afspreekt en door het lesmateriaal gaat. Niet door de droge modellen op te

lepelen of te overhoren, maar door de oefeningen met elkaar te doen en te ervaren wat het effect ervan is. Mijn Theory U-collega Dave Pendle host ook dit jaar weer een hub, en er is nog plaats!


Je bent als je het hele pakket volgt ongeveer 8-12 uur per week onder de pannen. Maar je kan het zo intensief maken als je zelf wil. Je kunt ook in eigen tempo door het online materiaal, daar heb je meerdere maanden voor.


Gelijk aan de slag?

Hier schrijf je je in voor de cursus: https://www.u-school.org/offerings/ulab-1x-2022

Hier schrijf je je in voor de hub van Dave: Ego to Eco hub Amsterdam/Amere/online


Mocht je vragen hebben over het volgen van U-lab 1x stuur me een berichtje!


75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


Post: Blog2_Post
bottom of page